Mohair by Canard

2-trådet kidmohair

13,16 inkl. moms

Super blødt med utrolig smuk glans. Velegnet til alt strik.
Ryd mine valg
Ryd mine valg

Varenummer (SKU):

2-Trådet kidmohair
50 gram pr. bundt.

Mohairgarn af 65% kidmohair og 35% af det blødeste merinould. Garnet er meget let og har en løbelængde på ca. 350 m / 100 gram. (175m pr. bundt)
Til en ensfarvet pullover i str. 40 er garnforbruget ca. 500g af det 2-trådet kidmohair garn, men der findes opskrifter med såvel mindre som mere garn.
Bemærk at mange af farverne går igen i vores andre garnkvaliteter, så der er rig mulighed for at kombinere og få spændende strikkeresultater.

Kun de fine fibre fra Mohairkid er brugt. Mohairgarnet er let og giver de færdigstrikkede trøjer en varmeregulerende og behagelige effekt. Pga. af mohairens glatte fibre er mohair smuds- og vandafvisende. Trøjer strikket af vores 2-trådet kidmohair er velegnet både inde og ude. Under overtøj fylder striktrøjerne ikke meget. Ønskes en tyk og mere vamset trøje, kan det anbefales at blande garnet med vores Brushed lace eller den 1-trådet kidmohair.

Flere af farverne går igen i vores andre typer garn, så blanding af vores forskellige kvaliteter i samme farve, kan give store unikke strikkeoplevelser til de kreative.