Vi elsker besøg!

Besøg vores Nordjyllandske gård og mærk kvaliteten af mohair i dine egne hænder.

Besøg gården, hvor det hele startede

Besøg vores gård i Nordjylland, hvor vores eventyr startede for mange år siden. Vi fortæller gerne gode historier om mohairgederne, så du får den bedste oplevelse hos os.

Vores erfaring siger os, at når først folk har haft mohair i hænderne, så har de svært ved at slippe det igen. Derfor vil vi naturligvis med glæde vise vores besøgende alle vores dejlige mohair produkter.

» Læs mere om vores historie

Annette

Vores mohairgeder er snaksalige

På vores gård, har du i sommerperioden mulighed for at møde nogle af de geder, som er grunden til, at vi overhovedet eksisterer. Vi er dem meget taknemmelige, så vi behandler dem med den kærlighed og respekt, som de fortjener.

Mohairgeden er af natur utrolig nysgerrig og snaksagelig, hvilket du uden tvivl også selv vil erfare, når du besøger os.

» Læs mere om mohairgeder

Kvaliteten overbeviser

Vi er selvfølgelig utrolig glade, når du bestiller mohair fra vores hjemmeside – og vi er slet ikke i tvivl om, at du bliver glad for dine bestillinger.

Kvaliteten på vores mohair er overbevisende, og det kan man virkelig mærke, når man står med produktet i hænderne. Derfor er vi selvfølgelig også meget glade for at få besøg af vores kunder her på gården, da vi derved får chancen for at vise dem vores mange gode produkter frem.

Og det er vi utroligt stolte af!

Bouclé garn