Billeder af Brushed Lace


Image
Brushed lace
Mohair garn
Lime og Soft Allium Brushed lace

Mohair by Canard

Brushed Lace

kr.82,00 inkl. moms

Brushed lace er det absolut fineste, blødeste og tyndeste mohairgarn til strik. Garnet er af typen Silkmohair. Dette garn giver en rigtig "wow-effekt".
Dansk krone - DKK
  • Dansk krone - DKK
  • Euro - EUR
Dansk krone - DKK
  • Dansk krone - DKK
  • Euro - EUR

Varenummer (SKU):

Brushed lace
25 gram pr. bundt. Løbelængde 210m pr. bundt.

Brushed lace er et kvalitetsgarn af super fine fibre fra mohairkiddene blandet med mulberry silk (morbærsilke), som er den fineste silke. Garnet består af 72% fine kidmohair og 28% mulberry silke. Hårene fra kiddene er nøje udvalgt til dette produkt. Fibrene skal være super fine og lange for at give den bedste kvalitet. Der tilføres ikke silicone eller andre blødgørende midler for at opnå blødheden. Et børstet mohairgarn vil altid afgive lidt hår, men vi hører rigtig tit, at vores ikke “fælder” ret meget. Brushed lace, bliver ofte kaldt silkmohair af strikkere. Denne betegnelse er faktisk meget sigende, ikke alene pga. at garnet er blandet med silke, men også fordi det er silkeblødt og glansfuldt.

Brushed lace anvendes på mange forskellige måder. Ultra lette trøjer strikkes med én tråd, PetitKnits September Sweater strikkes med tre tråde og vores model 88 Fluffy Bird strikkes med fire tråde. Ja, vi har sågar set en designer kreere en bolero med otte tråde brushed lace. Alt er muligt og derfor er det umuligt at foreslå en egnet pind størrelse. Brushed lace er også velegnet som følgetråd sammen med vores 1- og 2-trådet kidmohair eller helt andre garner.

Det fine glansfulde garn er velegnet til beklædning som fx tørklæder, sjaler og lette trøjer og kjoler.