Garn (Mohair by Canard)

Viser alle 5 resultater

Mere om Garn (Mohair by Canard)

Garn af mohair fra Mohair by Canard er super blødt, rart at have i fingrene og på kroppen samt giver utrolig fine resultater efter forarbejdning. Garnet bliver produceret i Sydafrika, hvor vi har stor fokus på dyreetik og bæredygtighed samt ordentlige arbejdsforhold og fair rammer for de ansatte.

Mohairen fra Mohair by Canard findes i fire forskellige typer, 1-trådet kidmohair, 2-trådet kidmohair, bouclé mohair og brushed lace. Brushed lace har haft en enorm succes på markedet dels pga. dets helt ufattelige bløde og rare overflade og ikke mindst fordi anerkendte og kritiske designere, som foretrækker kvalitetsmohair, i flere tilfælde har valgt vores Brushed lace. Alle fire garntyper fås i et hav af farver, som kan ses på vores garnsortiment her i butikken eller i vores garnoversigt.

Tilbage i 1992 startede vi med at avle mohairgeder, med henblik på at producere naturprodukter af gedernes hår, som bekendt kaldes Mohair. Gederne blev klippet to gange årligt og et væld af produktmuligheder åbnede sig for os. Garnet blev en vigtig og eftertragtet varegruppe. Vi åbnede en gårdbutik, hvori vi kunne sælge garn fra egne og andre danske mohairproducenters mohairgeder. I dag er der kun få mohairgeder tilbage i Danmark og dermed ikke nok til en stabil produktion. I mange år, var det en fantastisk oplevelse for os som familie, at beskæftige os med råproduktion, udvikling, forædling og salg. Nu, efter børnene er flyttet ud, er vi kun to tilbage på gården. Dyrene er solgt fra, men butikken har vi bevaret. Butikken udviklede sig til at være en kæmpe del af vores liv og vi må ærligt talt sige, at vi stadig elsker at have at gøre med butikken, gederne, selv om det ikke er vores egne, og garnet. Vi er meget taknemmelige for at gederne og garnet har givet os så mange oplevelser.

Leder man efter opskrifter til inspiration kan ravelry.com anbefales. Herunder kan man købe sig til opskrifter til lige den slags beklædning man har lyst til. Ved køb af garn i vores butik tilbydes en gratis opskrift passende til garnkøbet. Se modeller og design her og skriv nummeret i bemærkninger, når du bestiller her på siden.

Kategorier

Mere info om Garn (Mohair by Canard)