En mohairplaid – ren hverdagsluksus

mohair by canard logo
mohair.dk
december 7, 2019
En mohairplaid – ren hverdagsluksus

Tid til afslapning

Hvad er mere afstressende og hyggeligt, end at putte sig ned under et lækkert tæppe i sin yndlingskrog?

Det kan være for at læse i en god bog – lade sig henføre af fængslende beskrivelser eller opsluge af medrivende plots. Det kan være for at koble fra med TV eller en god serie. Eller måske bare for at få sig en god, velfortjent lur. Om det er sammen med andre eller alene, så er disse små oaser af afslapning den rene hverdagsluksus. I forbindelse med dette er det svært ikke at falde pladask for mohairplaids fra Von Broich Mohair

Image

Luftig

Stor let og luftig plaid at tage om sig.

Hurtig varme

Det temperatur-regulerende mohair materiale gør, at plaiden altid føles varm og behagelige selvom det er iskoldt.

Farverig

Luksusplaiden af mohair findes i flere forskellige farver. Til hver en smag.

3 hurtige om mohairplaiden

Plaider eller tæpper af mohair er super lette og dejlige at svøbe sig i. De er hurtige at tage med sig rundt og bliver ikke beskidte, da mohairen er smudsafvisende. Det tager ikke mange minutter før man har varmen under sådan en plaid, selvom den er luftig. Plaiderne findes i mange forskellige farver, størrelser og typer. Se plaiderne her.

Tidløst design og kvalitet – en plaid du kan have i mange år

Ligegyldigt om du vælger en klassisk eller en luksus mohairplaid, får du en plaid i tidløst design og kompromisløs kvalitet. De sarte farver, som de klassiske plaider kommer i, lyser op i mørket, skaber varme og passer perfekt ind i en nordisk inspireret indretning. De lidt dybere og klare farver, som luksusplaiderne kommer i, liver stuen eller læsehjørnet op og tilføjer et skønt, personligt strejf.

Uanset hvad, så sikrer det diskret ternede mønster samt de mange fine farver og andre designs, der er at vælge mellem, at du kan få en plaid der passer til netop din personlige smag og stil. Om så du er til enkel minimalisme eller sprælsk boheme.

Image
Disse mohairplaiders høje kvalitet sikrer, at dit nye tæppe bliver ved med at være lækkert længe. At investere i produkter af høj kvalitet – fremfor kvantitet – som holder længe, er en tiltagende trend blandt mange indretningsbevidste danskere. Det giver både mere velvære og værdi i hverdagen, og sparer samtidig miljøet for en masse unødvendig forurening. Hertil kan det nævnes at man sjældent sparer noget på at købe billige produkter af lav kvalitet, fordi de som regel skal udskiftes relativt hurtigere. Brug-og-smid-væk-kulturen er på retræte, netop fordi en sådan måde at omgås produkter på, ikke gør noget godt hverken for os selv eller vores omgivelser.

Men hvorfor lige en mohairplaid?

Von Broichs mohairplaider er ekstra lækre, fordi de er lavet af bæredygtigt fremstillet mohair. Mohair stammer fra mohairgeder, hvis hår er væsentligt finere, lettere og blødere end fårs. Derfor er en mohairplaid også væsentligt blødere og mere luksuriøs, end et uldtæppe.

I løbet af produktionen og processen af den mohair, som de får produceret deres plaider af, bliver der passet på både dyr, mennesker og miljø. Samtidig er produktionen god for den lokale økonomi i Sydafrika. Du får altså både maksimal luksus og velvære, uden at gå på kompromis med samvittigheden, med én af disse eksklusive mohairplaider.

» Læs mere om mohairgeden (kommer snart)

kidmohair videoImageImage

Hyggeligt nærvær og romantisk samvær

En lun og silkeblød plaid er det perfekte udgangspunkt for både romantisk samvær og hyggeligt nærvær. De fine, silkebløde hår, som plaiden er vævet af, gør det både let og lunt.

En god aften med familien kræver ikke meget andet udstyr end en god sofa og et skønt tæppe. Måske et par stearinlys, musik og et godt brætspil. Det samme gælder for en dateaften med den, du har kær. At flette fingre under tæppet med varm kakao og en god film kan være lige så romantisk som en fin middag. Det handler om varme, tryghed og sammenhørighed.

Netop denne sammenhørighed er især noget vi nyder under julen. Her samles familie og venner – det er ”kærlighedens fest” – unægtelig en følelse der vækkes i de fleste af os år efter år i juletiden. En følelse, som kun forstærkes i varmt samvær med familien under disse plaidtæpper.

Giv dig selv en stund med ro og refleksion i eget hjem

Generelt lever vi i en stresset hverdag, hvor det kan være svært at skabe tid til afkobling såvel som afslapning. Derfor er disse stunder, hvor vi får koblet helt af og bare nyder at være til, blevet en sjælden fornøjelse for mange af os. Har man aldrig tid til at slappe af, bliver det svært at mærke sig selv.
Image
Hvad gør dig glad? Hvad betyder noget for dig? Hvor er du på vej hen – og er det den rigtige vej? Den slags spørgsmål er meget lettere at få tænkt over, når der er plads og tid til dybe åndedrag og rolig hjerterytme. Én måde at skabe flere åndehuller i hverdagen på, er ved at indrette kroge i sit hjem, hvor man kan trække sig tilbage fra telefon, arbejdsmail og tikkende ure. Et sted, hvor man kan sidde komfortabelt og slappe af i sine egne tanker. Til en sådan hyggekrog er mohairplaider perfekte.
Image

En mohairplaid er også den perfekte gave

En mohairplaid er også den perfekte gave. Så har du en ven eller veninde, som nyder at slappe af i en god lænestol eller lækker sofa, så vil han eller hun næsten med garanti blive glad for en mohairplaid. Om så det er som værtindegave, indflyttergave, fødselsdagsgave eller julegave, så er en mohairplaid på én og samme tid passende og en kreativ gave. For hvem bliver ikke glad for lidt bæredygtig hverdagsluksus til at jage gråvejrsdagene væk med?

» Se også vores strømper af mohair

Image
Image