Cape Mohair

Sportsokker

16,79 inkl. moms

Sportsokken er en såkaldt soklet, der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden. Meget komfortabel!
Ryd mine valg
Ryd mine valg

Varenummer (SKU):

Kategori:

Om sportsokken
Med sportsokken fra Von Broich Mohair produceret af Cape Mohair er man godt rustet til lange gåture og sikret komfortabilitet under hele turen.

Sportsokkerne er hovedsaligt en blanding af den naturlige mohair fra mohairgeden, uld og bambus. Sokkerne er blevet digitalt designet af biotekniske eksperter i samråd med fysioterapeuter.

Sportsokkerne er blevet sat på prøve af sportsfolk til trekking og vandring i bjergene. Du kan være helt sikker på, at sokkerne holder hvad der loves.

– Vandafledende – hold fødderne tørre selvom de bliver våde. Den glatte fiber gør at væden bliver ledt fra huden og ud af strømpen, så den kan fordampe.

– God holdbarhed – disse fibre tillader al naturlig form for bevægelse uden at gå i stykker.

– Forringer vabel dannelse – Den glatte naturlige fiber beskytter foden mod vabler, og bomuld i ribkant forhindre irritation på sart hud.

– Forhindre ubehagelige lugte – Den naturlige glatte struktur på disse fibre gør, at snavs har svært ved at sidde fast på fiberen. Ydermere har bambus en naturlig evne til at virke antibakteriel.

– Naturlig elastisitet – Kvaliteten på de naturlige fibre gør at sokker altid vil holde sin oprindelige form på foden.

– Komfort – Polstringen af mohair- og uldfrotte i sålen virker stødabsorberende. Anatomisk elastisk svangstøtte.

Sportsokken er en komfortabel Mohair-soklet med behagelig bomuld i ribkant. Den er fuldt polstret med Mohair i foden for maksimal beskyttelse. Den består af silkeblød bambus over fodryggen og har en anatomisk svangstøtte. Syningen i tåen er flad og generer ikke. Sokletten kan absorbere op til 30% væske af strømpens vægt uden at føles våd. De bløde fibre forhindre skader på foden.