Strømper

Viser alle 12 resultater

Image

Classic Stripe

Tynde mohairstrømper til hverdagsbrug.
DKK 135,00
Se farver
Image

Jægerstrømper

Jægerstrømpen er en tyk strømpe som går til knæet. Denne strømpe er optimal til udendørsbrug, når det er koldt og man skal holde varmen.
DKK 225,00
Se farver
Image

Knæstrømper

Knæstrømperne er varme tynde strømper som ikke fylder for meget i støvler eller sko. Anbefales hvis man har behov for varme om læggene.
DKK 199,00
Se farver
Image

Medi socks

Medi socks er elastiske sokker med ekstra vidde om læggene. Utrolig dejlig at have på. Selvom man ikke har brug for den ekstra kompression om læggene, kan det stadig føles dejligt at gå med denne sok til hverdag.
DKK 135,00
Se farver
Image

Metro strømper

Tynde strømper til hverdagsbrug.
DKK 135,00
Se farver
Image

Skistrømper

Super bløde og varme skistrømper der går til knæet. Denne tykke strømpe er foret med mohairfrotte’, så lægmusklerne holdes dejlige varme og smidige. Skistrømpen sidder godt på benet og glider ikke ned af benet under skiløb.
DKK 240,00
Se farver
Image

Softtop

Korte bløde strømper med ekstra vidde i skaftet. Den bløde lukning sikre blodtilførsel til foden.
DKK 165,00
Se farver
Image

Sportsokker Alm

Sportsokken er en såkaldt soklet, der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden. Meget komfortabel! Med højere kant.
DKK 125,00
Se farver
Image

Sportsokker Lip

Sportsokken er en såkaldt soklet, der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden. Meget komfortabel! Med læbe over anklen.
DKK 125,00
Se farver
Image

Standard strømper

Standard mohair strømpen til hverdagsbrug. Denne strømpe er tynd og har en almindelig længde.
DKK 149,00
Se farver
Image

Urban - Pæn herrestrømpe

Urban strømpen, som er vores eksklusive herrestrømpe er nobel og tynd. Den er ideel til finere brug, da den ikke fylder meget i skoene og samtidig giver en god fodkomfort.
DKK 135,00
Se farver
Image

Vandrestrømper

Den ideelle sok for naturelskere og friluftsfolk. Det er den komfortable tykke mohair sok.
DKK 199,00
Se farver

Mere om Strømper

Vores strømper af mohair er et af kerneprodukterne fra Von Broich Mohair. Det er strømper af højeste kvalitet, som både er komfortable og slidstærke og vores varianter gør, at du kan få et par strømper til ethvert formål.

Standard mohair strømpen er en tynd og fin strømpe, mens Vandrestrømpen og Skistrømpen er tykkere varianter til formål, hvor du i høj grad har brug for varme og støtte.

» Vandrestrømpen – den universelle mohair strømpe

Vi har solgt klassiske strømper af mohair igennem en lang årrække, mens nye typer som f.eks. de populære Sportsokker er kommet til senere.

» Læs hele vores historie

Kategorier

Mere info om Strømper