Strømper

Viser alle 13 resultater

Image

Ankelstrømper

Tynde ankelstrømper magen til vores standard strømper bare i kort version. Perfekte til sommeren!
kr.135,00
Se farver
Image

Classic Stripe

Tynde mohairstrømper til hverdagsbrug.
kr.135,00
Se farver
Image

Jægerstrømper

Jægerstrømpen er en tyk strømpe som går til knæet. Denne strømpe er optimal til udendørsbrug, når det er koldt og man skal holde varmen.
kr.225,00
Se farver
Image

Knæstrømper

Knæstrømperne er varme tynde strømper som ikke fylder for meget i støvler eller sko. Anbefales hvis man har behov for varme om læggene.
kr.199,00
Se farver
Image

Medi socks

Medi socks er elastiske sokker med ekstra vidde om læggene. Utrolig dejlig at have på. Selvom man ikke har brug for den ekstra kompression om læggene, kan det stadig føles dejligt at gå med denne sok til hverdag.
kr.135,00
Se farver
Image

Metro strømper

Tynde strømper til hverdagsbrug.
kr.135,00
Se farver
Image

Skistrømper

Super bløde og varme skistrømper der går til knæet. Denne tykke strømpe er foret med mohairfrotte’, så lægmusklerne holdes dejlige varme og smidige. Skistrømpen sidder godt på benet og glider ikke ned af benet under skiløb.
kr.240,00
Se farver
Image

Softtop strømper

Korte bløde strømper med ekstra vidde i skaftet. Den bløde lukning sikre blodtilførsel til foden.
kr.175,00
Se farver
Image

Sportsokker Alm

Sportsokken er en såkaldt soklet, der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden. Meget komfortabel! Med højere kant.
kr.135,00
Se farver
Image

Sportsokker Lip

Sportsokken er en såkaldt soklet, der er specielt designet til at støtte og sidde godt fast på foden. Den er åndbar med god evne til at lede fugt væk fra foden. Meget komfortabel! Med læbe over anklen.
kr.135,00
Se farver
Image

Standard strømper

Standard mohair strømpen til hverdagsbrug. Denne strømpe er tynd og har en almindelig længde.
kr.168,00
Se farver
Image

Urban - Pæn herrestrømpe

Urban strømpen, som er vores eksklusive herrestrømpe er nobel og tynd. Den er ideel til finere brug, da den ikke fylder meget i skoene og samtidig giver en god fodkomfort.
kr.149,00
Se farver
Image

Vandrestrømper

Den ideelle sok for naturelskere og friluftsfolk. Det er den komfortable tykke mohair sok.
kr.209,00
Se farver

Mere om Strømper

Vores strømper af mohair er et af kerneprodukterne fra Von Broich Mohair. Det er strømper af højeste kvalitet, som både er komfortable og slidstærke og vores varianter gør, at du kan få et par strømper til ethvert formål.

Standard mohair strømpen er en tynd og fin strømpe, mens Vandrestrømpen og Skistrømpen er tykkere varianter til formål, hvor du i høj grad har brug for varme og støtte.

» Vandrestrømpen – den universelle mohair strømpe

Vi har solgt klassiske strømper af mohair igennem en lang årrække, mens nye typer som f.eks. de populære Sportsokker er kommet til senere.

» Læs hele vores historie

Kategorier

Mere info om Strømper